او خواهد آمد، اگر من و امثال من بگذارند!

او خواهد آمد، اگر من و امثال من بگذارند!

خدایا ما را از منتظران حقیقی اش قرار ده
او خواهد آمد، اگر من و امثال من بگذارند!

او خواهد آمد، اگر من و امثال من بگذارند!

خدایا ما را از منتظران حقیقی اش قرار ده

برخی از رایج ترین عادت های غذایی غلط و در عین حال بسیار مضر:

** صحبت کردن در هنگام غذا خوردن؛ زیرا مغز متوجه صحبت کردن شده و شخص، زمانِ سیری را احساس نکرده و پر خوری می کند که این امر موجب چاقی و بیماری می شود.

 

* انجام فعالیت های سنگین (مانند ورزش کردن) بعد از تناول غذا.

 

** مشغول کردن ذهن به مسائل متفرقه (مانند تماشای تلویزیون ، گوش دادن به رادیو ، مطالعه کردن و...) در حین غذا خوردن؛ این عمل باعث عدم تمرکز و به دنبال آن هضم بد غذا می شود (هضم بد غذا خودش عامل بسیاری از بیماری هاست).

 

* استفاده کردن از هر نوع غذا در هنگام عصبانیت.

 

** داغ خوردن غذا و عجله کردن در غذا.

 

*** ایستاده و در حال حرکت غذا خوردن و کفش به پا داشتن حین غذا خوردن.

 

*** با شکم پر به حمام رفتن که موجب قولنج می شود.

 

**** بلافاصله بعد از غذا خوابیدن سودا زا بوده و خون غلیظ تولید میکند و باعث کاهش قوه ی حافظه و قوه بینایی می شود. (إن شاءالله جناب احیاء یا در صورت فرصت کردن، این حقیر توضیحاتی درباره ی اخلاط چهار گانه ی سودا ، صفرا ، خون و بلغم و انواع مزاج ها خواهیم داد که می تواند بسیار مفید باشد.)

 

**** مصرف فرآورده های لبنی با ترشی باعث انجماد فرآورده های لبنی در معده و فساد غذا می شود.

 

**** مصرف فرآورده های لبنی با گوشت موجب امراض مزمنی چون جذام، ویتیلیگو و کولیت می شود.

 

** مصرف سویق (آرد گندم، جو و ...) با شیر برنج موجب حدوث نفخ و کولیت در بدن می شود.

 

*** مصرف انار بعد از غذایی که با گوشت و حبوبات پخته شده باعث نفخ و عدم هضم آن طعام می شود.

 

*** مصرف ترشی و شور (هر چه با سرکه ساخته شود) با برنج مولد کولیت و درد شکم است.

 

**** مصرف سیر با پیاز و یا تره با ترب باعث کاهش نور چشم شده و مولد تاریکی چشم و شب کوری است.

 

**** مصرف ماست و اسفناج (بورانی) به علت تشکیل اگزالات کلسیم مولد سنگ کلیه است و مصلح آن گردو و زعفران است. (إن شاء الله جناب احیاء یا در صورت فرصت یافتن، این حقیر مطالبی هم درباره مصلحات ارائه خواهیم کرد که می تواند بسیار کابردی و مفید باشد.)

 

** مصرف ماست و باقالی باعث شکم درد می شود.

 

*** مصرف همزمان تخم مرغ با ترب و یا شیر با انجیر، مضر قلب و مغز است.

 

**** مصرف میوه بعد از هر غذای گوشتی (مگر این که سه ساعت بگذرد) باعث فساد میوه در معده خواهد شد.

 

**** مصرف هر غذایی با خربزه و هندوانه باعث سنگینی معده و حدوث امراض متعدد می شود.

 

** مصرف چای با پیاز و یا هندوانه.

 

***** مصرف تخم مرغ با ماهی مولد امراضی چون جذام، فلج، نقرس، بواسیر، قولنج، درد دندان و امراض رطوبی مزمن خواهد شد.

 

**** زیاد و مرتب خوردن تخم مرغ مولد لک صورت، بزرگ شدن طحال و مولد بادِ سرِ معده می شود.

 

* مصرف سرکه با حلیم.

 

**** مصرف ترب با ماست.

 

**** مصرف پنیر با بادام.

 

***** مصرف سرکه با عدس ویا ماش.

 

**** مصرف سرکه یا آب لیمو با ماست باعث لک و پیسی در صورت می شود.

 

***** مصرف خربزه با عسل.

 

*** مصرف خربزه با مویز ویا انبه.

 

**** مصرف انگور پس از کله گوسفند باعث افزایش لذجی و بلغم مغز می شود.

 

**** خوردن اغذیه گرم با سرد.(غذای گرم با ماست تازه از یخچال خارج شده به طور مثال)

 

**** خوردن گوشت خام باعث تولید انگل در بدن و روده ها می شود. (امان از کالباس!!!!!!!!!)

 

*** خوردن زیاد گوشت گاو و حیوانات وحشی، باعث تحیر عقل، کند ذهنی و فراموشی بسیار می  

شود.

 

*** بسیار خوردن عدس سودازا بوده و موجب زردی و لاغری می شود.

 

*** درشب ایستاده آب نوشیدن.

 

*** آشامیدن زیادِ آب باعث ایجاد ورم در اندام ها می شود.

 

*** آشامیدن آب بعد از قضا های گوشتی.

 

*** آشامیدن آب در بین غذا و یا بلافاصله بعد از آن.

 

******* آشامیدن آب سرد در حالت ناشتا؛ زیرا معده بدون توقف آب را به اعضای بدن می رساند که اگر سردی آن به قلب برسد، به علت کاهش حرارت غریزی احتمال سکته خواهد بود؛ اگر به کبد برسد موجب بیماری استسقاء (آسیت) خواهد شد؛ اگر سردی آن به مغز برسد، موجب سستی اعصاب خواهد شد؛ اگر سردی آن به آلات نَفَسی و صوتی برسد، باعث اختلال در عملکرد اعضای مذکور می شود.

 

**** نوشیدن آب بعد از حمام رفتن به ویژه اگر معده خالی باشد؛ ضرر آن بیشتر است.

 

**** نوشیدن آب پس از میوه های آبدار مانند خربزه، هندوانه و انگور.

 

*** به سرعت نوشیدن آب

 

*** در حالت خوابیده ویا کج نمودن سر یا بدن آب خوردن، چون بروز آسپیراسیون (رفتن آب در ریه) و بیماری های ریوی وجود دارد.

 

*** میوه ها را با پوست نخوردن، چون پوست میوه ها در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دارد و حاوی عنواع ویتامین ها و فیبرهایی که تنظیم کننده ی حرکات دودی روده است می باشد.(لازم به توضیح نیست که اینجا منظور میوه هایی مثل موز و نارگیل و آناناس و هندوانه و ... نیست. راستی  یه چیزه دیگه لایه های فیبر مانند بین دونه های انار ضد عفونی کننده ی روده هستند)

 

**** خوردن چند نوع میوه ی همزمان.

 

**** میوه ی هر فصل را در فصلش نخوردن، چون خداوند حکیم متناسب با شرایط بدن در هر یک از فصول و شرایط اقلیمی هر منطقه ی جغرافیایی میوه ها را خلق فرموده.

همانطور که مشاهده می کنید خداوند عالم شرایط صحت بدن را به گونه ای قرار داده که نمی توان با داشتن شهوت شکم سالم ماند.!!!!

 

پیشنهاد می کنم این پست را برای عزیزانتان که سلامتیشان برایتان مهم است ارسال فرمایید. 

نظرات 7 + ارسال نظر
فردین یکشنبه 15 اردیبهشت‌ماه سال 1392 ساعت 03:09 ب.ظ

اقا ممنونم خیلی استفاده کردم

حامد پنج‌شنبه 24 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 05:36 ب.ظ

سلام. خیلی ممنون. مفید بود. حتما رعایت می کنم چون نمی دونستم.

علی یکشنبه 12 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 05:52 ب.ظ

ممنون عالی بود

سینا شنبه 12 اردیبهشت‌ماه سال 1394 ساعت 08:42 ب.ظ

دستون دردنکنه

علیرضا جمعه 22 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 09:51 ب.ظ

خیلی ممنون حتما به یاد میسپارم

علی معصوملوی اصل جمعه 27 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 09:46 ق.ظ

ممنونم

امیر چهارشنبه 31 شهریور‌ماه سال 1395 ساعت 05:26 ب.ظ

پس دلیل کم شدن عمر انسان همین چیزاست

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد